Skip to content

Jul 2020

Grundet omstændighederne med forsamlingsforbuddet, har vi i år valgt både at tilbyde de traditionelle julefrokost menuer men vi har også sammensat en super lækker Jule Tapas til mindre forsamlinger.
Læs mere om begge dele herunder. 

Frem til jul laver vi Jule Tapas på bestilling til
afhentning hver fredag og lørdag mellem kl. 15 og 17. 
Tapas skal bestilles pr telefon senest dagen før afhentning.

Vores Jule Tapas til 2 personer består af følgende:

Sild med karrysalat og rødløg
Hjemmelavet tunmousse med rejer & dressing
Mini fiskefilet med remoulade & citron
Kyllingespyd
Æg med rejer
Hjemmelavet røget laksetartar
Frikadelle med rødkålssalat
Valnøddepaté
Oliven
Nødder
Grøntsagsstave & dip
Riskiks

To gode oste med frugt
Ris a la mande med kirsebærsauce

Serveres uden brød og smør.

Kr. 175,– pr person.
Minimum bestilling: 2 personer.

IMG_6734
IMG_6741
IMG_6740
Skærmbillede 2020-11-13 kl. 13.58.52

Jule menuer 2020

Julemenuerne leveres varme, så de er lige til at sætte på bordet, med mindre andet er aftalt. 
Anretningerne leves uden brød og smør.
Bestil venligst i god tid.

Jule 1
Minimum 4 kuverter

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Tunmousse med rejer, citron og dressing
  • Lun fiskefilet med remoulade
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 100,- pr kuvert

Jule 2
Minimum 10 kuverter

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Tunmousse med rejer, citron og dressing
  • Lun fiskefilet med remoulade
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Frikadeller med rødkål
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 150,- pr kuvert

Jule 3
Minimum 10 kuverter

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Tunmousse med rejer, citron og dressing
  • Lun fiskefilet med remoulade
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Frikadeller med rødkål
  • Mørbradbøf med bløde løg
  • Kålpølse med grønkål
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 190,- pr kuvert

Jule 4
Minimum 10 kuverter

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Stegte sild med løgringe
  • Tunmousse med rejer, citron og dressing
  • Lun fiskefilet med remoulade
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Frikadeller med rødkål
  • Mørbradbøf med bløde løg
  • Andebryst med gl. hvidkål
  • Kålpølse med grønkål og brunede kartofler
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 225,- pr kuvert