Skip to content




Mortensaften

Søndag d. 10 nov 2024

 

 

Vi er som altid klar til Mortensaften med saftig andesteg ad libitum
med hvide og brunede kartofler, rødkål,
sønderjysk hvidkål, andesauce og surt. 
Inklusiv hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce kr. 350,- 

Det er også muligt at få menuen med hjem som take-away.
Afhentningstider kl. 16.00 // 16.15 // 16.30 // 16.45 // 17.00 // 17.15 // 17.30
og igen kl. 20.00 // 20.15 // 20.30.

Send os en besked på Facebook med bordreservation eller take-away – eller ring på 74745052.

JULEN 2024

 

Fra 1. november og frem til jul, laver vi hver dag Jule Tapas.
Jule Tapas skal bestilles senest dagen før afhentning og kan afhentes mellem kl. 15 og 17. Minimum bestilling: 2 personer. 
Send os en besked på Facebook eller ring på 74745052.

JULE TAPAS består af flg:

📌 Sild med karrysalat & rødløg

📌 Minipie med laks

📌 Hjemmelavet tunmousse med rejer & citron

📌 Mini fiskefilet med remoulade & citron

📌 Æg med rejer

📌 Frikadelle med rødkålssalat

📌 Valnøddepaté

📌 Oliven

📌 Nødder

📌 Grøntsagsstave med dip

📌 Riskiks

📌 To gode oste med frugt

📌 Ris a la mande med kirsebær sauce

Serveres uden brød og smør. Kr. 235,- pr person.

__________________________________________

BØRNETAPAS

Vores børnetapas til 1 barn består af følgende:

Frikadelle, Halvt æg,
Crispy Kylling, mild skiveost,
Grøntsagsstave med dip,
Peanuts & Rischips
Brownie & Frugt
Slik

Kr. 89,- pr person. 
Serveres uden brød og smør. 

Minimum bestilling: Sammen med 1 fad Tapas

JULEMENUER 2024

Foruden vores juletapas har vi har udarbejdet 4 forskellige julefrokost menuer som du kan læse mere om herunder.
Spis dem hos os – eller hent med hjem.
Afhentning/Levering: Efter aftale kr. 100,- for levering i Løgumkloster og omegn. 
Du er også velkommen til at hente maden på Løgumkloster Central Hotel. 

Julemenuerne leveres varme, så de er lige til at sætte på bordet, med mindre andet er aftalt. 
Anretningerne leveres uden brød og smør.
Bestil venligst i god tid.

Jule 1
Minimum 4 kuverter

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Tunmousse med rejer, citron og dressing
  • Lun fiskefilet med remoulade
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 150,- pr kuvert

Jule 2
Minimum 10 kuverter

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Minipie med røget laks
  • Tunmousse med rejer, citron og dressing
  • Lun fiskefilet med remoulade
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Frikadeller med rødkål
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 195,- pr kuvert

Jule 3
Minimum 10 kuverter

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Minipie med røget laks
  • Tunmousse med rejer, citron og dressing
  • Lun fiskefilet med remoulade
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Frikadeller med rødkål
  • Roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og surt
  • Kålpølse med grønkål
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 210,- pr kuvert

Jule 4
Minimum 10 kuverter

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Stegte sild med løgringe
  • Tunmousse med rejer, citron og dressing
  • Lun fiskefilet med remoulade
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Frikadeller med rødkål
  • Mørbradbøf med bløde løg
  • Roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og surt
  • Kålpølse med grønkål
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 235,- pr kuvert