Skip to content

Selskaber

Minimum 20 couverter

Det glæder os at kunne præsentere vores menukort, som udover kendte og traditionelle retter også indeholder nye og spændende retter. 

Alle vores menuer, såvel varme festmenuer, som vores kolde og lune buffeter, kan også leveres ud af huset.

Vi har tilstræbt at lave vores menuer på en sådan måde, at der er noget for enhver smag.

Men vi sammensætter også gerne specialmenuer, og er der spørgsmål hertil eller til vores menuer i øvrigt, er i velkomne til at kontakte os for mere information.

Vi håber i må finde noget der falder i jeres smag, og glæder os til at høre fra jer.

Annullering af aftalte/bookede selskabsarrangementer kan gøres uden omkostninger indtil 30 dage før.

Reducering i antallet af aftalte/bookede selskabsarrangementer kan gøres uden omkostninger indtil 4 dage før.

Venlig hilsen Løgumkloster Central Hotel 

P19C0288
Skærmbillede 2020-05-26 kl. 12.29.55
P19C0183
P19C0129

Forretter

Varmrøget laks på salatbund med æggestand, flutes og dressing
kr. 75,-

Røget ørred med rejer, flødestuvet spinat og flutes kr. 69,-

Rejecocktail med flutes og dressing kr. 75,-

 

 

Kanapé: 4 små lækre brød bestående af koldrøget laks, rejer, chorizopølse, lufttørret landskinke, oliven & mandler
kr. 85,-

Tapas trio varmrøget laks, koldrøget hellefisk, rejer, grønne asparges, flutes og dressing
kr. 75,-

 

Hjemmelavet hønsesalat med ananas, bacon og flutes
kr. 69,-

Maskeret blomkål med rejer, pasta, asparges, dressing og brød kr. 75,-

Ristede tigerrejer med chili og ingefær. Severes på salatbund med kryddermayo og brød kr. 85,-


Tunmousse med rejer, ærter, asparges, dressing og brød 
kr. 65,-

Klar suppe med kød- og melboller, ris og brød kr. 75,-

Aspargessuppe med kødboller og  brød kr. 65,-

Tarteletter med høns i asparges
kr. 65,-

Hovedretter

Helstegt oksemørbrad, kartoffeltårn med krydderurter, sauterede champignon, lynristede grøntsager, mild pebersauce samt grøn salat m/feta, rødløg og oliven  kr. 245,-

Helstegt oksefilet (rosastegt) med ristede rodfrugter, sauterede champignon, timianristede kartofler,  broccolisalat samt bearnaisesauce kr. 205,-

Pebersteak med ristede kartofler, løgringe, kryddersmør, pebersauce og grønkålssalat
kr. 239,-

 

Marineret Andebryst med strejf af ingefær, små ovnbagte kartofler, ristet bønnemix, rødkålssalat med appelsin og granatæble samt mild pebersauce kr. 210,-

Oksekød(suppekød) med bønner, hvide kartofler, sursød-peberrodssauce samt solbær og asier kr. 165,-

Helstegt mørbrad af gris med champignonsauce, ristede pariserkartofler, lynstegte grøntsager, græsk salat med feta og rødløg kr. 150,-

 

Sprængt nakkefilet af gris med bønner, blomkål, og gulerødder, hvide kartofler, purløgssauce, solbær og sennep kr. 155,-

Gammeldags Flæskesteg med sprød svær, æble, svesker, rødkål, solbær og asier, alm og brunede kartofler samt brun sauce kr. 155,-

Kalvesteg stegt som vildt med bønner, æble, svesker, brunede og alm kartofler samt vildtsauce, waldorfsalat, agurkesalat og tyttebær kr. 170,-

Braiseret saftig og smør kalvesteg med knust peber, lynstegte grøntsager, hvidkålssalat med æbler & tranebær, små ristede kartofler samt mild pebersauce
kr. 170,-

Gammedags mør oksesteg med sønderjysk hvidkål, bønner, solbær, asier, glaserede perleløg, kartofler samt brun sauce 
kr. 170,- 

Buffet 
Saftig oksemørbrad, barbecue mørbrad af gris, marineret kalkun, to slags valgfri kartoffel, flødesauce, 3 valgfri salater, dressing, dip, pesto, kryddersmør og friskbagt brød
kr. 210,-

Se flere af vores buffeter længere nede på siden.

Desserter

Nøddekurv med hjemmelavet is og friske frugter kr. 75,-

Hjemmelavet islagkage med nougat, marcipan og hindbærpuré kr. 65,-

Hjemmelavet islagkage med kiksebund og chokoladesauce kr. 65,-

Karamelmousse med syltede pærer serveres med en drøm af karamelcreme til kr. 65,-

Pandekager med hjemmelavet is, jordbærsauce og flødeskum kr. 65,-

Klassisk luftig citronfromage med flødeskum
kr. 65,-

Hjemmelavet is med chokolade, nøddeknas og lun jordbærsauce  kr. 65,-

Chokokaramelkage med hjemmelavet is og frugter kr. 65,-

Dessertbuffet (kun i huset)
Hjemmelavet is med lun jordbærsauce, frugttærte med creme fraiche og flødeskum, lagkage, brownie, pandekager, samt oste med kiks og frugt 
kr. 89

Natmad

Frikadeller med kold kartoffelsalat, rødbeder og rugbrød kr. 65,-

Aspargessuppe med kødboller og brød kr. 65,- 

Lille natbuffet:
Lun leverpostej med bacon, champignon & rødbeder, rullepølse med rødløg og sky, 3 gode oste, rugbrød og lune boller kr. 65,-

Festmenu inkl. drikkevarer – min. 20 kuverter

Velkomskdrink – vælg mellem følgende:
– Ferskenchampagne
– Gin Hass
– Frisk mousserende vin halvtør

Forret – vælg mellem følgende:
– Varmrøget laks på salatbund med røræg, ærter brød og dressing.
– Rejecocktail med dressing og kuvertbrød.

Hovedret – vælg mellem følgende:
– Braiseret saftig og mør kalvesteg, lynstegte grøntsager, hvidkålssalat med æbler, små ristede kartofler og mild flødepebersauce.
– Gammeldags oksesteg med sønderjysk hvidkål, bønner, glaserede perleløg, kartofler, brun sauce, solbær og asier.
– Stor buffet med helstegt oksemørbrad, svinemørbrad, marineret kalkun, to valgfri kartoffel, flødesauce, to valgfri salater, dressing, pesto, kryddersmør, dip og friskbagt brød (+ kr. 20,- ekstra for stor buffet)

Dessert – vælg mellem følgende:
– Hjemmelavet islagkage med nougat, marcipan og hindbærpuré.
– Nøddekurv med hjemmelavet is og friske frugter.
– Dessertbuffet med hjemmelavet is og lun jordbærsauce, frugttærte med creme fraiche og flødeskum, lagkage, brownie, pandekager samt oste med kiks (+ kr. 10,- ekstra for dessertbuffet)

Herefter serveres kaffe og te med kransekage (cognac og likør + kr. 35,- pr glas)

Pris i alt for ovenstående arrangement inkl. fri vin, øl og vand under middagen: kr. 625,-  pr. couvert (max 5 timers arrangement).

Natmad
– Lille Natbuffet: Lun leverpostej med bacon og champignon, kropølse med sky samt 3 gode oste, rugbrød og lune flutes.

Pris for ovenstående arrangement, natmad inkl. fri øl, vand og vin (fri spiritus +kr. 75,-) under hele festen: kr. 725,-  pr. couvert (max 7 timers arrangement).

Buffet A

  • Tunmousse
  • Maskeret blomkål
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Frikadeller med kartoffelsalat
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Brie og druer
  • Brød og smør 
 
kr. 195,- pr. kuvert

Frokostbuffet

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Stegte sild med løgringe
  • Æg med rejer og mayonnaise
  • Lun fiskfilet med citron og remoulade
  • Lun leverpostej med champignon, bacon og rødbeder
  • Lun mørbradbøf med champignon a la crème
  • Rullepølse med løg, sky og karse
  • Osteanretning med 2 slags ost, kiks og frugt
  • Brød og smør

kr. 210,- pr. kuvert

Quick Lunch

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Lun fiskefilet med citron og remoulade
  • Mørbradbøf
  • Osteanretning med 2 slags ost, kiks og frugt
  • Brød og smør

kr. 160,- pr. kuvert

BUFFET – SAMMENSÆT SELV

 

  • 3 x kød
  • 2 x kartofler
  • 3 x tilbehør/salater
  • 2 x sauce

kr. 210,-

 

  • 2 x kød
  • 2 x kartofler
  • 3 x tilbehør/salater
  • 2 x Sauce

Kr. 190,-

Til alle buffeter medfølger desuden diverse brød, dip, dressinger & knas. 
Vælg mellem følgende valgmuligheder:

  • Oksemørbrad + kr. 30,-
  • Kalvesteg
  • Crispy Chicken
  • Marineret kalkun
  • BBQ-marineret grisemørbrad
  • Hjemmelavede frikadeller
  • Glaseret skinke
  • Revelsben
  • Grillkøller af gris
  • Bagt laks med limemarinade
  • Steakhouse pommes
  • Små ristede kartofler
  • Flødekartofler
  • Bagekartoffel
  • Kartoffeltårn med paprika
  • Varm bønnesalat m/feta
  • Ristede champignon
  • Stegte gulerødder m/aioli

  • Spidskålssalat m/mango og tranebær
  • Tomatsat m/mozzarella, rødløg og squash
  • Rødkålssalat m/granatæble og solbærmarinade
  • Grønkålssalat m/æbler og blåbær
  • Grøn salat m/feta, tomat og oliven
  • Grøn salat m/tomat, rødløg, gammelknas og mandler
  • Cremet pastasalat med juliennegrønt
  • Klassisk kartoffelsalat
  • Broccolisalat
  • Waldorfsalat
  • Fløde pebersauce
  • Brun sauce
  • Bearnaisesauce
  • Pikantsauce